U heeft uw auto nog niet gekozen, gebruik hiervoor de keuze boxen rechtsboven

  Tesla velgen

  Bent u op zoek naar een nieuwe velgen voor uw Tesla? Dan bent u bij VelgenHuis aan het juiste adres. Wij bieden voor iedere Tesla betaalbare sets velgen aan voor. Of u nu bijvoorbeeld op zoek bent naar een set sportieve 5 spaaks velgen, een mooie set zwarte velgen of een originele velg? VelgenHuis is uw leverancier én adviseur in uw zoektocht naar de perfecte set velgen voor uw Tesla!

   

  Grootste en goedkoopste assortiment Tesla velgen

   

  Wilt u eenvoudig zien welke velgensets op uw Tesla passen? U kunt in ons menu rechtsboven uw merk auto, het model auto en de maat velgen kiezen. U krijgt dan een uitgebreid overzicht van velgensets te zien welke geschikt zijn voor uw Tesla. Zoekt u een speciaal soort velg, maar staat deze er niet bij? Mail ons en wij zoeken alsnog de velg van uw keuze erbij en geven u de scherpste prijs.

   

  Uw velgen laten monteren?

   

  Heeft u een keus kunnen maken? Dan kunt u ervoor kiezen om deze naar uw adres te laten verzenden. Wilt u uw nieuwe set velgen door een professionele velgenspecialist laten monteren? Dan komt u gewoon langs! Wanneer wij de set velgen onder uw auto monteren zorgen wij er uiteraard voor dat wij de set correct monteren. Daarnaast brengen wij de banden op de juiste spanning. Om er zeker van te zijn dat wij u direct kunnen helpen kunt u ons het beste van tevoren bellen op +31 (0)6 106 520 34.

   

  Stel uw ideale velgenset samen voor uw Tesla

   

  Selecteer hieronder uw uitvoering. Vervolgens kunt u het velgen assortiment voor uw Tesla bekijken. U kunt uw velgenset compleet maken door een passende set autobanden toe te voegen. Wij bieden u een overzicht van geschikte en passende maten voor uw auto.

   

  Twijfelt u of een bepaalde set velgen de juiste keuze is? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om u van eerlijk en professioneel advies te laten voorzien op het gebied van lichtmetalen velgen. VelgenHuis staat altijd voor u klaar.

   

 • Tesla Model 3 vanaf 2017
 • Tesla Model S vanaf 2012
 • Tesla Model X vanaf 2015